Jelenovi pivo nelej
Anotace: Už vím, že se tomu říká akrostich :)
Jelenovi pivo nelej
Existence jelena není podmíněna alkoholem
Lidé jsou jiní
Experimentují s lihovinami
Nedivme se, že jsou lidé blbí
Ovšemže vymysleli civilizaci
Vynálezy a takové ty věci
I přesto jim slouží
Pro vlastní pohodlí
I přesto jim slouží
Vynálezy a takové ty věci
Ovšemže vymysleli civilizaci
Nedivme se, že jsou lidé blbí
Experimentují s lihovinami
Lidé jsou jiní
Existence jelena není podmíněna alkoholem
Jelenovi pivo nelej
Přečteno 637x
Tipy 2
Poslední tipující: milk-fed gimp
Komentáře (1)
Komentujících (1)