A ty mi stejně nevěříš...
Labyrint bídy
uvnitř
ze shnilých jablek
obrovské pyramidy
"Doblá nahnilá jablka" usmívá se Číňan Lee
A vůně orientálního koření mi
pobláznila hlavu.
A zatím za domem
stádo hopsajících králíků podupává trávu
"Let's misbehave!"
---
Až Země sestřelí milion jasných bolidů
přestanu konečně naslouchat vlastnímu zděšení
a v poklidu
sama před sebou si troufnu na duševní nahotu
Pak ukloním se všem a přijmu samotu
a z konců přílíš mnoha svíček sfouknu dort
Oh baby, baby, it's a WEIRD world...
"...sama před sebou si troufnu na duševní nahotu"
tohle se mi moc líbí, ne každý člověk to dokáže...
28.01.2014 16:30:26 | RyxiraAmyGinger
bylo mi ve tvé básni příjemně, líbí :-)
15.03.2012 16:23:31 | kočkopes