Má tendence žití
Má tendence
být závislý
mě obtěžuje
pokořuje.
Přetvařuji se
být silným a nezávislým
od mé závislosti na žití
mě zborcuje.
Kouknu se do sebe
vnitřním pohledem
jsem krutý.
Mám jen sebe
nikoho a všechny
nezávislý?
Chce se mi smát
chce se mi brečet
chce se mi lhát
chce se mi letět.
Jdu zbaven všeho
čas nastal
jdu nelituji ničeho
jak zrozený z popela nový člověk povstal.
Komentáře (1)
Komentujících (1)