Líbily se mi tak tři obraty ale celkově se to v této formě špatně čte a vlastně už teď nevím o čem to bylo. Ještě bych na tom zapracovala.
15.03.2012 14:41:32 | zaba.zuzla
už v zárodku je to myšleno k hlasité prezentaci, krátký řízný rytmus, oznamovací tón, je to pokus o čirou expresi, netřeba vědět o čem, logika je narušena. Díky za koment.
15.03.2012 16:36:05 | had