Prodal jsem duši
Prodal jsem duši nikoli však ďáblu
Prodal jsem duši v bazaru
Tenhle ten fakt ovšem považujte za hru
On totiž není pouze o zmaru
Byla to muka s duší děravou a černou
Bylo to těžké dostat se s ní někam
Snad jiní se teď o ni servou
Že si ji vezme někdo- na to tady čekám
Žádný ji nechtěl- zbyla a teď steří
Přitom pár záplat snad by ještě snesla
Kvalitu každé duše podle služby měřím
U duší gumových- čímž váha rýmů klesla
Přečteno 555x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, Jakule, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)