Anotace: vylétnout vzhůru, až tam, kde jsou všichni mrtví...lidi se ztrácej!
Zase se touláš,
On se nezboří,
Slibuju!
běž spát
Zase se touláš,
Je soumrak na střechách
Kde budeš spát?!
až do rána
Zase se touláš,
Jsi havran chladných nocí,
Co se stane až?
tě probudím
Zkouším se bát.
Zase se toulám.