Anotace: Zkusím věřit tomu, že "nic není špatně" a dokážu ty všechny pocity ze sebe dobře dostat. Snad - odpustíš mi, v tvých očích sice něco strašného, přes to, že já tě nezradila. Vážne ne. Myslete prosím na mne..
myslím a držím:))Ať dopadne to dobře:))Vždy STojí za to se u tebe zastavit...ty básně srdcem psané vždy nejkrásnější jsou:))
10.04.2012 13:42:41 | Liška76