..lodě proplouvají hlavami bez zábran
nezmapovaných území je zlomek
postřehnutelného v koutku oka
a vesmíru je nekonečno… skoro
skoro věčné sochy dýchají na paty
životu podlamují kolena
rostoucí čas kamení ticho
ticho zdí napříč všemi kontinenty
se táhne nitkou bezesných nocí
voodoo nažhavených drátů vede lodě..
Nechybí těm lodím nějaký nexus a vůbec... co vlastně vezou?? :D:D
16.03.2012 12:24:16 | milk-fed gimp