Smuteční
Anotace: :( neska sem byl na pohřbu :( lidi žijte,mějte se rádi než skončí hra jménem život!!!
Sbírka:
Svátky, události
+++
Hrdlo se svírá, v očích moře
na tváři stopy
zvící smutek
na duši díra, bolest, hoře
do srdce šíp
smrti dotek
odcházíš…
na cestu rájem
na truhle ježíš a kříž
snad z nebe
hudba hraje
do květů z lásky
svou duši zahalíš
náhlé ticho… upřímnou soustrast
slzy se z očí valí
mrtví a živí
bolestná propast
vzpomínáme
pozůstalí
+++
Přečteno 1426x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
Komentáře (0)