Eseje
Psané v rukouch mistrů světových
mozcích geniálních
srdcích však ledových
co bylo moudrosti
ve slovech vzdělaných
přec rozum bez citu
je křečí v rovnicích
a lásky pointu
hledá jen v úlomcích
ve vzorcích ztracených
navenek zmatených
a zevnitř, dokonalých.