Nejlepšímu příteli...
Neumím vysvětlovat
Ty neumíš chápat
Ty neumíš říct
co Tě táhne k samotě
a žití
v temnotě
Já nechápu,
nevím
jak Ti vysvětlit
že mě
můžeš mít
- svou spřízněnou duši-
jen přestat lhát
- pravda Ti sluší!
Jen přestat klamat,
hlavně sám sebe
Ptáš se mě na Boha?
Já věřím v Tebe...
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)