Ztrapněný strach
Roztrhaný papír někdy
leží přede mnou,
když svědomí mám v žaludku
a ruce nad hlavou.
Pak ptám se pořád dokola,
proč, že jsem to já?
Ta co je ta nestvůra,
o pomoc volám.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: lady oToman, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)