Na Tvé straně
Zádě
Proplouváme
Beze zbraně
Dál
A nad západem
Zvedá se východ
Přes přechod,
Jenž přednost
Dává nám
…
Na Tvé straně
Dlaně
Předstíráme
Předehraně
Vyprodaný sál
A před odchodem
Musí přijít příchod
Za přechod,
Jenž upřednostní
Nás
…
Na Tvé straně
Pláně
Pospícháme
Zdárně
Na svůj bál
A před východem
Jarních not
Jdeme přes podchod,
Jenž pro podvod
Patří nám
…
Na Tvé straně
V hraně
Přicházíme
Marně
Ve stoje opodál
A před příchodem
Za východ
Volíme svůj bonusový hod,
Jenž bez před-výhod
Volí nás