Eko
Levicový ekonom je prý oxymoron
pravicový spílá resocializaci
ekonomických aktivit cizích zlatých roun
- nechat je střílet na terč a všem být za cíl?
nechci, když nebudu zlatých telat stádo hnát
jako ten cowboy, jejž Divoký západ znal
na bankovkách otisknout prstoklad, ne-li snad
elitní chaos sdílet jak profesionál
vpravo či vlevo hleď, inu jenom ne přímo
interaktivně být zabarven půl na půl
pozemské zprávy číst ´odborně´ zdatné (mimo)
v krizích se vyznat, dělat svůj job, pokud chápu
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla
Komentáře (0)