Na dobrou noc
Až půjdeš spát, až ulehneš a tma zakryje svět,
Tak noční můry vylétnou a budeš závidět.
Až sny ti vběhnou pod víčka a na řasách třpyt hvězd,
Netopýr se změní na sýčka a tobě bude šest.
Brány kouzel se ti otevřou, a ty dobudeš svět,
Sny se splní s kometou do všech možných let.
A v tom snu se náhle objevím a provedu tě v něm,
O probuzení zájem nejevím,
Jsem šťastná, že tu s tebou jsem.