Našli jsme svůj
Nový bílý květ
Skrytý někde v poli
Slovních hříček
A neexistujících vět
Našli jsme Tvůj
Utajený svět
Pokryt mořskou solí
A střepy sklíček
Z rozdrcených met
Našli jsme můj
Klíč z teď
Překryt zmizelými srdceboly
A chce se nám křičet
Když překračujeme další zeď
…
Našli jsme svůj
Nový čirý květ
Schován v slzách, co nebolí
A před námi stojí nový výčet
Změn, přicházejících nikdy anebo právě teď