Cítím
V našem nitru
Hučet ticho
Složeno z křišťálových
Slz
Slyším
V našem jitru
Vyjít slunce
Promočeno vlhkostí
Tichých rán
Za mávnutí křídel
Odlétajících
Ran
A nad obzorem
Vidím
Naši zašlou svatozář
Jenž ukryla poprvé
A naposled
Svou pravou
Tvář
jen ty odlétající rány mně tam nějak neseděly. jinak fajn:-)
30.03.2012 17:58:23 | kočkopes