Svit petrolejky
Anotace: malé poohlédnutí
Večerní poklid zahrady,
užíváme v mihotavém světle
zděděné petrolejky.
Spolu jsme stavěli domovní základy,
a dnes v tvé náruči, v tvém teple,
chráníš sen naší malé dcerky.
........................děkuji
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)