Anotace: Dílečko na téma Na tomto místě si představte libovolný text na piste-povidky
Těla, mysl, ducha nestíhám
Vodopád jisker odmítám
Kolotoč rádobnosti zamítám
Pozdrav slunci
Otočka a zase zpátky
Most ze stříbřité látky
Podpatky drtí pátky
Hlásím se o hlas
Ruce všechny vzhůru společně
Jen jedna se sune koketně
Dotyk lásky bez lásky
Blahoslavený Eros
Houpot kyčlí v rychlém sledu
Od čeho jsou v ženském vzhledu
Bůh s bohyní v rytmu neklidu
Hlava hledá hlavu (patu má u paty)
Silný postoj a srdce u srdce
Ucho ucho poslouchá, slyší prudce
Brána dělaná ruku v ruce
Vítej, Epikúre
Vidět vůni žití
Slyšet kůži bytí
Chutnat pohled vzrušeného vytí
Je to všechno a vykradený dav
Pro někoho svět a pro pár namyšlený páv
Snadná dřina a těžká relaxace
Konečná fáze absolutizace
Stavěný déšť a zavřený nonstop
Vysypaný kaleidoskop
Je to…[na tomto místě si představte libovolný text]