Když ten úsměv..i když někdy i na patře s trochou nahořklou příchutí, je třeba si držet....pro přežití;-)
11.06.2020 14:44:20 | jenommarie
Konec Světa?, né, "pouze" PO roce 2012 třetí největší válka, jaderná:-(.
Ale lidi nakonec zase přestanou válčit, jelikož zase bude více lidí s láskou a rozumem tak jako vždycky.
01.05.2012 13:18:40 | Jeněcovevzduchukrásného