ztracená
Krásná báseň, ta jenž zapoměna jest
byla vyřčena jenom pro krásu hvězd
ztracená je v temném noci rouše
ztracená jak vprostřed moře souše
ztracená jak v tichu hlásky zvuk
ztracená jak v srdci lásky pud
ztracená jak v těle srdce chvění
ztracená jak pravda v zapomnění
ztracená jak rozum v hlouby duše
stále zní, však příliš tiše.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Yocelyn
Komentáře (0)