hezké...dokonce moc...jsem se zas po dlouhé době ponořila do dílka...;)...i ve svých 16 ti letech jsem možná pochopila...prostě není co vytknout...;)
08.01.2007 17:36:00 | Lizzzie
loveSKA, zlatíčko, je možná dobře, že ve svých 16-ti letech do důsledků nechápeš o čem to je... :o))
Tvoje dnešní o zimě, která apaticky obtáčí Tvé řasy je moc, moc pěkná!!!
08.01.2007 17:18:00 | Hannazka
no haný,od tebe už jsem četla lepší...tohle mi přijde,takové nejistě nedomyšlené...ale i tak,působí to kladně:)
08.01.2007 16:56:00 | loveSKA