Pár kapek
Odsouzení
Pro nevinný
A trocha splínu
Probuzení
Do neviny
Pár kapek
Pokušení
Do třetiny
Posledního
Netušení
Za květiny
Pár kapek
Zardoušení
Z lásky
A trocha rytmu
Pro vzkříšení
Sedmikrásky
Pár kapek
Pokoušení
Krásky
Za konečného
Představení
Cizí masky
…
Jen těch
Pár lichých
Kapek
Posíláš
Nám
Na oltář
A doufáš
V lehký
Nedostatek
Nitra tichých
Dam