~~~
Lekce jara
************
Dnes je krásný jarní den
kdo má nohy,honem ven,
jak tencí tak boubelatí
holohlaví kudrnatí
trochu smutní,rozesmátí
do trávy se proběhnouti
to je dnešní slunce nutí.
Ono nám od rána svítí.
Zkontrolujeme sedmikrásky
pampelišky zdobí vlásky
z každé holky princezna
květinová,líbezná.
Potom voní konvalinky
zvonky zvoní cinky linky
včela brouk i pavouček
každý má svůj palouček,
zlatý déšť nám taky kvete,
nebojte se,nezmoknete.
Ten kdo mohl musel ven
dnes byl krásný jarní den.
…..
Za lekci nic neplatí se
jaro z nás dnes potěší se…
…