Posloucháte
Motivací
Malované
Minulosti
A
Přecházíte
Mezi nocí
Maskované
Maličkosti
Posloucháte
Nedostatky
Názorové
Nadhodnoty
A
Přecházíte
Na úplatky
Neslýchané
Noční noty
Posloucháte
Opilostí
Oloupané
Okolky
A
Přecházíte
Okolností
Osvětlené
Obálky
Posloucháte
Předpovědi
Předvolané
Povinností
A
Přecházíte
Ponoření
Ponížené
Pohnutostí
…
Posloucháte
Naše tužby
Předpojaté
A
Předvídáte
Tajné služby
Nedojaté
Námi
Ani
V
Nás
tak.. fascinovaně zírám na tu mnohovrstevnatou směs slov, obdivuju nápad, rýmy a obraty (dá-li se to tak vůbec nezvat, když jde o jednotlivá slova..) a říkám si, kolik různých zvláštností a smyslů v této hříčce ještě najdu :)) ST!
04.04.2012 21:05:38 | Boscai