Když usínám

Když usínám

Anotace: Když usínám...nesním jako malá holka

Když usínám,
černý mrak prší,
a já nebe proklínám,
že jej to těší.

Když usínám tak,
prach ze silnic,
smívá deštivý mrak,
a nezbyde v něm nic.

A já pak z okna v posteli,
pozoruji nebe bez deště,
prašné cesty volají:
"Trochu vody ještě."
Autor Aaliyan, 08.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí