~~~**~~~
Kočičiny…mňáááu
~~*~~*~~
Kocour,kočka
i to jedno malé kotě
každý si ustele v nějaké
botě,
kocour má bačkoru našeho
pantáty
kočička ta zase
mámin střevíc zlatý,
kotě spí
v bačkůrce s bambulí
v té malé bačkůrce
se kotě překulí.
Kocourek ten honí živou
myš?
Ona mu utekla
kyš,kyš,kyš…kyš
kočička
ta si dá granulky,mňam,
s tím malým kotětem
potom si hrám.
Večer pak skočí mi
do postele
tím se však má postel
neustele,
musíte rodinko má kočičí
ustlat si zase
v botě a v papuči…
Či,či,či.
~~~*~~~