Potápím se
Ponořím se do toho ticha,
do hloubky sveho nitra.
Proplouvam kolem všeho,
kolem všech i něho.
Najednou se zastavím a zadívám,
chvíli přemýšlím možná i vduchu naříkám.
Vidím vše v modré barvě,
vše vypadá tak krásně a vše tak hravě.
Když jsem v největší hloubce toho všeho,
vidím co se za poslední léta změnilo.
Vidím sebe dvojitě slyším vše tak hlasitě.
Možná jsou to vzpomínky možná jen citové pramínky.
A tak jen proplouvám a dívám se,
chvíli přemýšlím-usmívám se.
Možná, že jsem objevila, to co jsem hledala,
možná jsem nalezla místo, kde měla být silná skála.
A když už se vynořím a hledím do reality,
chci zase plout v hlubině...
a cítit se zase tak silně.
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: cibulea, casla, zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)