Anotace: jdu takhle po ulici
.
Mon Maxime! Je t'aime à la folie!
nemusím číst dál
ale stejně je lepší čmárat to po zdech
než říkat do očí
.
i zdi mají oči...
13.04.2012 11:08:36 | enigman
to jistě. a nejvtipnější je, že včera jsem šla okolo znovu, přečetla jsem si to tentokrát celé a zjitila, že to buď psal za dívku někdo třetí, nebo to je vyznání od chlapce. to by bylo asi první v životě, které jsem kdy viděla. jako chlapce k chlapci.
19.04.2012 09:12:04 | Já Esther Ruth
vracím se s písničkou, nějak mi po návštěvě u tebe skočila do hlavy :o)
http://youtu.be/KDcgOpUp2nc
06.04.2012 16:46:45 | hanele m.
ale když se člověk zabydlí v očním stádiu, je to lepší přece jen :o)
06.04.2012 13:03:29 | hanele m.
děkuji. však chápu, každý to má jinak. ale když jsem to poslouchala já, bylo to nadužívané a navíc to nebyla pravda, tak už to asi nechci nikdy slyšet :)
06.04.2012 13:07:27 | Já Esther Ruth