Řehtačky a pomlázka
Anotace: Dodržujeme staré zvyky?
Řehtáme řehtačkou řehtáme,
děvčatům na zadek dáváme.
A že jsme něžnost zvolili,
vždycky nám sklenku nalily.
Řehtáme řehtačkou řehtáme,
domu se znaveně motáme.
Žena nás potom poleje,
tím máme další trofeje.
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)