Serdrodosa
Anotace: jen takový pokus z jedné cesty lesem
V chladivém objetí lesa
své sídlo mám.
Mlhavým ránům zapomnění
poctu vzdávám,
Můj dech je vítr
v perutích ptačích.
Hlasem jak ozvěnou
lákám pošetilé
na tanec se zkázou.
Studený kámen
místo srdce
Jsem Serdrodosa
jenž žije s vlky.
Volej mé jméno
odvážíš-li se….
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: cibulea, Boudicca
Komentáře (0)