S dírou v hlavě

S dírou v hlavě

Anotace: Když se chce psát a není co.

Jak se píše s dírou v hlavě?
Jde to těžko nebo hravě?
Až dopíšu, řeknu vám
neb se právě snažím sám.
...
Oko už mi nudou mžiká
sledujíc, jak kurzor bliká.
Sem tam sem tam, mrška jedna,
ach ta mysl neposedná.
...
Kde jsi múzo, ty má vílo?
Asi dnes má zase noční
tak barvím papír na bílo
snad nemám bílý zákal oční.
Autor Pelican, 07.04.2012
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: aeshna, Alain
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

I s dírou v hlavě, dopadlo to na výbornou :)

07.04.2012 23:24:48 | Alain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí