Velikonoční
Na Velikonoční pondělí,
páchaj muži násilí.
Bijí dcery, ženy, přítelkyně,
někdo více, někdo méně.
Výmluva je víc než jasná,
zlato vydrž, budeš krásná.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)