Zlobí
Zlobí se vlídně
inu pak jinak
celkem solidně
na všechno ví jak
zlobí jej realie
panoptika dnů
i kdyby nepral je
v jedech, uhodnu
možná teď, vím, po svém
stejně se zlobí
víc nebo míň, honem
zlobit se, hobby
provádí s přehledem
jo, to se stává
léčit ego jedem
hlava-nehlava
od voka, jed navíc
rozlévat kolem
- hloupost je bez hranic
snad s monopolem
na právo, zlost je vůl
kterak mu sluší
zlobit se.. na to hůl
kde vzít, netuší
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Boudicca, Kropydlína Škopounová, Psavec, Linzerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)