Anotace: Miniatura pro pana P.
Docela mě ta Tvoje dílka zajímají, i baví. Bavilo by mě dávat jim supertipy, zaslouží si je, ale v každém je aspoň jedna pravopisná chyba - až hrubka, která dílko hyzdí a sráží, což si - naopak - Tvá dílka nezaslouží.
Student autoškoly je čestná vyjímka - je bez chyb, což je chvályhodné, ale - a i v tom je vyjímka - nebaví mě. Přesto dávám supertip, jako "úplatek" za to, že si opravíš chybky v předchozích věcech a dopřeješ mi to potěšení, dát i jim supertipy.
;-)
KŠ
.
11.04.2012 22:35:37 | Kropydlína Škopounová