~~*~~
Živá voda
~~~*~~~
Dá mi snad někdo znamení
kde voda,
voda živá pramení?
Tam,kde nikdo nepláče
každý se směje
kde je ten pramínek,
nevíte kde je?
Kde i kapky deště bubnují
jen ódu na radost
kde všichni mají všeho dost
nikdo tam nepozná soužení,
tak kde ta živá voda
pramení?
Já z toho pramene
vodu bych všem rozdala
a pro sebe
jenom pár kapek nechala
a všichni by potom žili
spokojeně.
Jen najít ten pramen živé vody
…neprodleně…
~*~~~*~~~*~