Co nás čeká?
Chceš mě
chci tě,
stačí kapka
a jsi taťka,
neřešíme,
souložíme,
plni vášně,
píšem na těla
si básně,
plni citu,
děkujeme,
že jsi tu,
plni lásky,
nemáme
žádný vrásky,
jsem tvé já
a kde jsi ty,
divný v nás
kolují pocity.
Láska nebo válka,
Co nás čeká?
Valčík nebo polka,
věřit ďáblovi se nedá.
A ON v ďáblovi, anděla hledá...
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)