Ave
Za víčky slunce zapadlo
úsměv z ranní mlhy
stékal mezi zkřehlými prsty
na tiché strunky padla
v podvečer za klekání
prázdná slova s rodokmenem
bezútěšnost na bílém plátně
poodhalila nehlasné sbohem
z očí draly se unylé tóny
vítr spolykal slzy
tiché ave znělo závějěmi
na podzim toho roku.
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, Robin Marnolli, kudlankaW, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)