~~~*~~~
Slyšíš snad fontánu
na zahradě zpívat?
Slyšíš snad i cvrčky cvrlikat?
To jen ty růže si šeptají
a večer nám
i dobrou noc popřejí.
Listí na stromech se chvěje
v podvečerním vánku
a slunce odloží zlatý kabátek
do trávníku,
pak v červené záři od červánků
uloží se slunce k spánku.
A noc v černém sametu
s bílým dnem se asi zasnoubí
do svého hvězdného šatu
si svůj den celý zahalí.
Den se pak vzbudí
a svoji milou noc si hledá
nikde ji však nevidí
a to je škoda,škoda.
Dál je však slyšet zahradní
fontána
jak si na jezírku zpívá la,la,la,
že mezi růžemi je noc asi schovaná.
A den ji pak hledá?
Nehledá…
~~~*~~~
nad ránem se noc spojí se svítáním,tak jako krůpěj rosy probudí růži políbením...:-))
12.04.2012 22:50:44 | střelkyně1