Když se důvěra
líně jak bárka houpá
a slova spletená
v tichosti do klína
tiše proklínám se
jak jsem byla hloupá
a jak z radosti
stala se rutina
…
K napjatosti mysli
je cesta velmi vratká
přes reálnost dnů
až po mé mělké snění
na nový zázrak
utekla doba krátká
s důvěrou čekám
až se to jednou změní
…