Mě bolí
inspiraci hledám
v nesmírných dálavách tvých očí
za okamžik s tebou zadám
byť můj život ve vteřině skončí
a každá prohraná bitva
kdy nepotkají se naše těla
ty city své za oponu si zkryla
a srdce hluboko za maskou měla
mě bolí
Komentáře (2)
Komentujících (2)