friend (přítel)
Anotace: na přání kamarádky
dívka tak krásná,
Jako sama příroda.
dívka tak Slastná,
...jako anděl...
v bílích šatech,
s bílImi Křídly,
jež láskou hýří.
mám tě moc Rád,
za lÁsku, přátelství
i jiné vlastnoSti.
Neměj starosti, jsi anděl,
přestaň se obÁvat,
začni se usmívat.
to je tvůj úděl.
...jsi přítel...
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)