Špatný zpěvák
Před spaním píseň chtěl bych ti zazpívat,
Zpívám ji doufám jen že nebudu tě muset ovívat.
doufám že tu chvíli ustojíš,
doufám že své sny s mýma propojíš.
Jdu spát rychle usnout,
aby moje srdce bez tvého nemuselo pustnout.
Nikdy na mě nesmíš zapomenout,
kdyby se to stalo musím se ti připomenout.
Komentáře (0)