Tohle není příběh z pohádky,
jen pouť mladých lidí,
ať požehná jim ke štěstí,
kdož pospolu je vidí.
Zamilován stále,
ač nevěříš mi nos,
chodím kolem po špičkách,
bez mrákot a bos.
Láska hory nepřenese,
ale čas, ten překoná.
Odloučení je jen chvíle,
jen šedivá záclona.
V koutku duše oba víme,
že až listí opadá,
požádám tě o jediné,
(jaký verš tě napadá)?
:-)