Modré oči
Ty oči
modré oči
plné pomněnek
odráží se v nich svět
jako na mořské hladině
s barvou vodních řas
Ty oči
tajemné a plné kouzel
probouzí sny a představy
skryté pod vlnami moře
ve spánku
pod tíhou světa
číhající na lastuře
Ty oči
modré oči
prosvěcují cestu
a schovávají ji do tmy
zraňují mě
a chrání
jejich něhu
ve svých dlaních
propletu křídly motýlů
v kapkách chuti vinobraní
tisknu na rty
jejich vlídnost
ze stínů
Komentáře (4)
Komentujících (4)