Něco na mně leze
Zase na mně něco leze
tak zdá se mně nějak drzé
možná je otázka?
není to jaro
je to Láska....
Otevírám dveře
zakopnu o svědomí
nepotkám tváře
ta má se nemění....
možná jen srdce se mně zeptá?
jsem ostrov tvého žití
naděje co hloupě se chechtá
z něhy se úrok platí....
když jen to potkám
i louže je jak moře
nevěřím pohádkám
jen lásce té potvoře...
Přečteno 325x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka, Zlatičko, Květka Š., Radhuza, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)