Anotace: Miniatura složená z půlky v polospánku a z půlky v bdění.
Nějak jsem si vzpomněla na nebožtíka Alfreda Hitchcocka:-)
Dobrý!
15.04.2012 16:18:02 | Kropydlína Škopounová
Díky, já zase trochu na Davida Lynche, to je ale k Hitchcockovi přes ulici.
15.04.2012 16:21:19 | Adam Černý