Jen vítr to ví
Slova jak krasná přání,v tichu se loučí
jsou hříchy tiché...jak nitky pavoučí
mám pocit co ale moc tak neznám
mám plný seznam.....
polibku i závratí
co z ticha se obrátí
té lásky co v tobě žije
miluje....
na znamení nestaví
jen Vítr to ví......
jen Vítr.
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, synanceia, Psavec, Linzerka, Zlatičko
Komentáře (3)
Komentujících (3)