Žluté kosatce
Anotace: pro dobrou náladu
Pod oknem voní sladce,
rozkvetlé žluté kosatce.
Rosa na nich se třpytí,
včela už se na ně řítí.
Nevybrala však zatáčku,
měla upito v sosáčku.
Spadla na znak do trávy,
mravenci se jí chechtali.
Co vy se mi chechtáte?
Spadla jsem z kosatce.
Teď mě bolí hlava,
asi jsem trochu přebrala.
Trochu se prospím v trávě,
pak to zvládnu hravě.
Až se z kocoviny vyspí,
opyluje žluté kvítí.
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)