Píseň
Anotace: Text písničky, která ke mně přišla s jedním odpoledním čajem...
Kde zpívají ptáci
když krajinu pohltí ticho
Kam tóny se ztrácí
když ozvěny utichá hlas
Kdo uslyší píseň
až na kopci budu Ti zpívat
Čím uhasí žízeň
kdo z pramene odmítl pít
Neztrácej sílu marnými boji
nech silný proud, ať Tě unáší
Poslechni vílu chránící pramen
umírá, kdo si ho neváží...
Komentáře (0)